اعطای ویزای طلایی توسط ویتنام / 10 سال اقامت با امکان تمدید

0

اگر شما هم از آن دسته مسافرانی هستید که رویای زندگی در میان جنگل‌های بارانی استوایی، خیابان‌های پرجنب‌وجوش با غذاهای محلی متنوع و معابد باشکوه ویتنام را در سر دارید، خبر خوبی در راه است: این کشور جنوب‌شرقی آسیا قصد دارد برنامه‌ای جدید برای «ویزای طلایی» راه‌اندازی کند.

به گزارش فایننشال اکسپرس، هیئت مشاوران گردشگری ویتنام پیشنهاد کرده است این برنامه در قالب سه نوع ویزا طراحی شود:

  • ویزای طلایی: اقامت ۵ تا ۱۰ ساله با امکان تمدید برای دوره‌های طولانی‌تر.

  • ویزای سرمایه‌گذاری: اقامت ۱۰ ساله با امکان شروع روند دریافت اقامت دائم پس از ۵ سال.

  • ویزای استعدادها: ویژه متخصصان در حوزه‌های خاص با اعتبار ۵ ساله و فرایند تمدید ساده.

جزئیات دقیق شرایط لازم برای هر نوع از این ویزاها هنوز اعلام نشده، اما طبق برنامه‌ریزی‌ها، تمام مراحل درخواست به‌صورت دیجیتالی انجام خواهد شد؛ بنابراین دیگر نیازی به مراجعه حضوری به سفارت نیست.

این برنامه با هدف جذب سرمایه‌گذاران و متخصصان خارجی برای تقویت اقتصاد کشور طراحی شده است. بانک جهانی اعلام کرده که ویتنام تنها در یک نسل، از کشوری فقیر به اقتصادی با درآمد متوسط تبدیل شده و حالا چشم‌انداز تبدیل شدن به یک اقتصاد با درآمد بالا تا سال ۲۰۴۵ را در سر دارد. همین موضوع، آن را به مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی تبدیل کرده است.

بر اساس پیشنهاد هیئت گردشگری، اجرای آزمایشی این ویزاها ابتدا در شهرهای توریستی پرطرفداری مانند فوکوک، هوشی‌مین (که یکی از بهترین مقاصد سفر در سال ۲۰۲۵ معرفی شده)، هانوی و دانانگ آغاز خواهد شد و سپس در سراسر کشور گسترش می‌یابد.

این اقدام بخشی از هدف بلندپروازانه ویتنام برای جذب ۲۳ میلیون گردشگر تا پایان سال ۲۰۲۵ است. در سال ۲۰۲۴، این کشور موفق به جذب ۱۷.۶ میلیون بازدیدکننده بین‌المللی شد.

در کنار ویتنام، کشورهای دیگری در جنوب‌شرقی آسیا مانند تایلند، اندونزی و مالزی نیز برنامه‌های مشابهی برای اقامت بلندمدت معرفی کرده‌اند. این در حالی‌ست که در اروپا، بسیاری از این برنامه‌ها در حال محدود شدن یا توقف هستند. برای مثال، دادگاه‌های اتحادیه اروپا برنامه «پاسپورت طلایی» مالت را لغو کرده‌اند و اسپانیا نیز در ماه آوریل ۲۰۲۵ برنامه ویزای طلایی خود را به دلیل استقبال بیش از حد، متوقف کرد.

برنامه‌های اقامتی بلندمدت در اروپا به دلیل امکان دسترسی به منطقه شنگن بسیار محبوب‌اند، اما با افزایش شرایط و حداقل سرمایه‌گذاری مورد نیاز، کشورهایی مانند یونان و پرتغال نیز محدودیت‌های بیشتری برای این نوع اقامت‌ها اعمال کرده‌اند.

مطالب مرتبط
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button